i
Koop je tickets

Veelgestelde vragen

De meeste informatie is te vinden op de website. Heb je na het lezen van de informatie toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Klik boven aan de pagina of hier. Je wordt doorverwezen naar de ticketservice. De tickets zijn geldig voor een dag naar keuze.

Geldteruggave na aanschaf van de tickets is helaas niet mogelijk.

Opties

Early bird tickets:

  • Early bird tickets 10 jaar en ouder €13,50
  • Early bird tickets kinderen van 3 tot 10 jaar €4,00

Reguliere tickets:

  • Bezoekers van 10 jaar en ouder €14,50
  • Kinderen van 3 tot 10 jaar €5,00

Kinderen tot 3 jaar, honden en parkeren:

  • Kinderen tot 3 jaar hebben gratis entree
  • Honden hebben gratis entree
  • Parkeren is gratis
    Bedragen zijn exclusief administratiekosten online ticketverkoop.

Let op! In 2024 is het enkel mogelijk om online tickets aan te schaffen. Ook op de dag zelf is dit mogelijk.

Kies je ticket voor het juiste aantal personen. Je kunt nu de betaling afronden. Na het afronden van de betaling ontvang je een e-mail met je tickets. De unieke code op je tickets wordt eenmalig uitgegeven. Kopiëren is niet mogelijk/toegestaan. Heb je na enkele uren nog geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Ja, dat kan. Ons ticketsysteem is ook ingesteld op bezoekers uit het buitenland.

Ja, dat is mogelijk. Via de Standhouders-pagina kunt u meer informatie krijgen over de kosten hiervan en aanmelding. We kijken uit naar een honds-dolle samenwerking!

Bloemenpark Appeltern bestaat uit een groot park waar verschillende paden liggen. Het gehele park is rolstoelvriendelijk ingericht en heeft voldoende zitplekken. Voor mindervaliden zijn er speciale toiletten en parkeerplaatsen. Bij aankomst kun je aangeven dat je mindervalide bent. Het personeel zal je dan begeleiden naar de gereserveerde parkeerplaatsen.

Bloemenpark Appeltern heeft enkele rolstoelen in bezit (op basis van beschikbaar, niet te reserveren) die je gratis kunt gebruiken. Je kunt deze de hele dag met een euromunt gebruiken. Aan het einde van het de dag krijg je je muntje terug.

Ja, dit is mogelijk in overleg. We verzoeken u om contact op te nemen. Wilt u een workshop geven? In dat geval hebben we een leuke actie. Indien u een workshop verzorgt, bieden wij u een gratis stand aan.