i
Koop je tickets

Veelgestelde vragen

De meeste informatie is te vinden op de website. Heb je na het lezen van de informatie toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Klik boven aan de pagina of hier. Je wordt doorverwezen naar de ticketservice. Hier kun je een aantal keuzes maken.

Themadagen

Bark in the Park kent twee verschillende themadagen:

 • Vive la Frenchie! is de themadag voor Franse bulldogs.
  Het is toegestaan om, naast je Franse bulldog, ook een andere rashond mee te nemen mits deze andere rashond in jouw eigen bezit is. Dit dient te worden aangetoond met het paspoort bij de entree. Voor eventuele vragen hierover kun je contact met ons opnemen.
 • Dogtastic! is de themadag voor àlle rassen en kruisingen.

Zorg dat je de juiste tickets aanschaft voor de juiste themadag. Geldteruggave na aanschaf van de tickets is helaas niet mogelijk.

Opties

 1. Online tickets Bark in the Park, Vive la Frenchie!, € 10,00
  Dit ticket geeft toegang tot Bark in the Park, Vive la Frenchie!, de themadag voor Franse bulldogs.
 2. Online tickets Bark in the Park, Dogtastic!, 10,00
  Dit ticket geeft toegang tot Bark in the Park, Dogtastic!, voor àlle hondenrassen en kruisingen.
 • Kinderen tot 10 jaar zijn gratis, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
 • Parkeren op P1, P2 en P3 is ook gratis, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
 • Bedragen zijn exclusief administratiekosten online ticketverkoop.

Kies je ticket voor het juiste aantal personen. Je kunt nu de betaling afronden. Na het afronden van de betaling ontvang je een e-mail met je tickets. De unieke code op je tickets wordt eenmalig uitgegeven. Kopiëren is niet mogelijk/toegestaan. Heb je na enkele uren nog geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Voor Bark in the Park hanteren wij de landelijke adviezen met betrekking tot evenementen. Voor alsnog zien wij geen reden om Bark in the Park af te lassen. Indien dit wel noodzakelijk zal zijn, zullen wij het evenement verplaatsen.

Ja, dat kan. Ons ticketsysteem is ook ingesteld op bezoekers uit het buitenland.

Ja, dat is mogelijk. Via de Standhouders-pagina kunt u meer informatie krijgen over de kosten hiervan en aanmelding. We kijken uit naar een honds-dolle samenwerking.

Jazeker. Mindervaliden kunnen parkeren op de gereserveerde parkeerplaatsen. Zowel de binnentuin als het park zijn goed begaanbaar voor mindervaliden en mensen met rolstoelen, hondenkarren en kinderwagens.

Ja, dit is mogelijk in overleg. We verzoeken u om contact op te nemen. Wilt u een workshop geven? In dat geval hebben we een leuke actie. Indien u een workshop verzorgt, bieden wij u een gratis stand aan.