Locatie

Kasteel Groeneveld Baarn

Groeneveld 2

3744ML Baarn

Contactformulier

Heb je nog tips, trucs of andere vragen? Je kunt ons bereiken via het contactformulier.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en al onze winacties? Vergeet ons dan niet te volgen op Facebook en Instagram!

Is jouw hond de mooiste, liefste, grappigste of gewoon de leukste hond van Nederland? Doe dan mee met de wedstrijd 'Hollands Next Topdog' tijdens hondenevenement Bark in the Park op 20 en 21 mei en win te gekke prijzen!

De winnaars van deze wedstrijd, dus de winnaar van dag één en van dag twee, winnen gratis tickets voor de exclusieve voorpremiere van de nieuwe film Showdogs samen met je hond!! Hoe tof is dat?
Zie jij jullie al samen op de rode loper tussen de bn-ers? Geef je hond dan snel op!

Bark in the Park bestaat uit twee themadagen.
Zondag 20 mei (1e Pinksterdag): Themadag 'Vive la Frenchie!' is met jaarlijks meer dan 500 Franse bulldogs het allergrootste Franse bulldog evenement van Nederland. Engelse bulldogs, mopshonden en Boston terriers zijn op deze dag ook welkom.

Maandag 21 mei (2e Pinksterdag): Themadag 'Dogtastic!' kende vorig jaar met succes zijn eerste editie en is bestemd voor álle hondenrassen en kruisingen.

Wat moet je doen?
- Geef je hond, inclusief foto, op onder deze post (alleen als je dit nog niet gedaan hebt) en vertel ons waarom jouw hond de titel Hollands Next Topdog 2018 verdiend.
- Geef aan op welke themadag je samen met je hond aanwezig bent.
- Per themadag kiezen we tien finalisten en één winnaar (in totaal dus twee).
- De eerste vijf finalisten zijn de honden met de meeste likes op hun foto.
- De overige vijf honden worden achter de schermen gekozen. Dit is dus nog een verassing!
- De tien finalisten worden op een groot bord bekend gemaakt bij de ingang van hondenevenement Bark in the Park.
- Tijdens Bark in the Park worden middels de grote finale de winnaars van dag één en dag twee gekozen.
Naast deze unieke prijs win je uiteraard ook een mooie beker én shoptegoed die je vrij kunt besteden tijdens Bark in the Park.

LET OP! Om mee te kunnen doen aan deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een online ticket. Heb je deze nog niet besteld? Doe dit dan snel via www.barkinthepark.nl. Daar vind je ook alle informatie over het evenement. Tevens dien je op tijd aanwezig te zijn voor de finale tijdens Bark in the Park.

Kom maar op en show us your SHOWDOG!

p.s. Wil je wél meedoen aan de wedstrijd Hollands Next Topdog, maar liever niet met je hond naar de premiere dan is dat uiteraard geen probleem. Dan geven wij deze prijs aan de nummer 2 of anders aan de nummer 3.
... Zie meerZie minder

Kijk op facebook

Nog maar 26 dagen voor Bark in the Park, themadag Dogtastic! voor álle hondenrassen!

Jij komt toch ook?
... Zie meerZie minder

Kijk op facebook

Ook Boris is aanwezig tijdens hondenevenement Bark in the Park op themadag 'Dogtastic!' voor álle hondenrassen en kruisingen.
Deze onwijs mooie reu is gek op waterwerk en combisport.

Jij komt toch ook?
Tickets: www.barkinthepark.nl
... Zie meerZie minder

Kijk op facebook