i
Koop je tickets

Praktische informatie Bark in the Park 2023

Praktische informatie Bark in the Park 2023

Openingstijden

Prijzen online tickets

Prijzen tickets aan de deur

Betalingen

Het is mogelijk om jouw ticket te pinnen bij de entree. Sommige standhouders bieden pinnen ook aan als mogelijkheid. De meeste standhouders hanteren contante betalingen.

Toegankelijkheid terrein

Zowel de binnentuin als het park zijn goed begaanbaar voor mensen in rolstoelen en met kinderwagens en hondenkarren. Voor mindervaliden zijn er speciale toiletten en parkeerplaatsen. Bij aankomst kun je aangeven dat je mindervalide bent. Het personeel zal je dan begeleiden naar de gereserveerde parkeerplaatsen.

EHBO

Bij eventuele calamiteiten kun je terecht bij de EHBO-post. Deze is te vinden bij de entree van het kasteel. Voor eventuele calamiteiten met de hond kun je terecht de dienstdoende dierenarts. Bij twijfel kun je te allen tijde het personeel van Bark in the Park vragen voor advies.

Overnachten

Wil je beide dagen bijwonen of kom je van ver? In dat geval zou je een overnachting in de nabije omgeving van het evenement kunnen overwegen. Bij Camping De Zeven Linden is ook jouw hond van harte welkom. 

Route naar het evenement

Bark in the Park wordt gehouden in de binnentuin van Kasteel Groeneveld (Groeneveld 2, 3744 ML Baarn). Parkeren voor Bark in the Park kan bij het bomencentrum op de Zandheuvelweg 7. Kosten bedragen €10,00 euro (enkel contact en gepast betalen mogelijk)

Algemene bezoekersvoorwaarden