Praktische informatie

Openingstijden

Bark in the Park
Themadag ‘Vive la Frenchie!’ 11.00-17.00
Themadag ‘Dogtastic!’ 11.00-17.00

Entree prijzen

De kosten voor de online tickets van Bark in the Park 2018
Themadag ‘Vive la Frenchie!’ €7,95 p.p.*
Themadag ‘Dogtastic!’ online kennismakingsactie €2,50 p.p.*.
- Kinderen tot 10 jaar hebben gratis entree
- Honden hebben gratis entree
- Parkeren is gratis

Uitsluitend voor de bezoekers van ‘Vive la Frenchie!’ is het mogelijk om een passe partout ticket aan te schaffen. De kosten hiervan zijn €15,00 p.p.*. Je hebt dan entree voor beide dagen.
*excl. administratiekosten

LET OP! Bij de deur kosten de tickets €10,-. Voorkom dus dat je teveel betaald en bestel je tickets online.

Voorzieningen

Toegankelijkheid terrein

Zowel de binnentuin als het park zijn goed begaanbaar voor minder validen, rolstoelen, kinderwagens en hondenkarren. Voor invaliden zijn er speciale toiletten en parkeerplaatsen. Bij aankomst kunt u aangeven dat u minder valide bent. Het personeel zal u dan begeleiden naar de gereserveerde parkeerplaatsen.

EHBO

Bij eventuele calamiteiten kunt u terecht bij de EHBO post. Deze is te vinden bij de kassa van het kasteel. Voor eventuele calamiteiten met de hond kunt u terecht bij de stand van Dierenkliniek de Arker. Bij twijfel kunt u ten alle tijden het personeel van Bark in the Park vragen voor advies.

Betalingen

Sommige standhouders bieden pinnen aan als mogelijkheid. De meeste standhouders hanteren contante betalingen.

Overnachten in de nabije omgeving van het evenement

Wilt u beide dagen bijwonen of komt u van ver? In dat geval zou u een overnachting in de nabije omgeving kunnen overwegen. Bij 'Camping De Zeven Linden' is ook uw hond van harte welkom. 

Aanwezigheid honden

Honden zijn uiteraard van harte welkom. Wel verzoeken we u om rekening te houden met de volgende punten:

  • Honden dienen in de gehele binnentuin AANGELIJND te zijn, mits anders staat aangegeven zoals in de speelweide of tijdens een activiteit. Loslopende honden kunnen door het personeel uitgesloten worden van deelname.
  • Het gehele park rondom de binnentuin betreft een losloopgebied. Hier kan je hond naar hartenlust heerlijk los rennen, spelen en indien gewenst zwemmen/afkoelen in het water. Elke bezoeker ontvangt een polsbandje. Op vertoon van dit polsbandje kun je de gehele dag de binnentuin betreden en/of verlaten. Op deze manier kun je dus in de binnentuin het evenement bijwonen, tussendoor even een heerlijke wandeling maken in het park en daarna weer terug keren in de binnentuin.
  • Het gebruik van stroombanden, muilkorven en andere zware hulpmiddelen is niet toegestaan. Alle deelnemende honden dienen gesocialiseerd te zijn. Honden die agressie vertonen kunnen door het personeel uitgesloten worden van deelname.
  • In de binnentuin dient alle ontlasting te worden opgeruimd. Zorg dus dat je voldoende poepzakjes meeneemt.
  • Loopse teven en/of zieke honden zijn niet toegestaan. Bij twijfel adviseren we vooraf advies te vragen aan je dierenarts.
  • Voer nooit ongevraagd andermans hond. Sommige honden hebben last van allergie en zitten daarom op een bepaald dieet. Daarnaast kan het voeren van een hond voernijd opwekken. Voer andermans hond dus niet en ga voorzichtig om met het voeren van je eigen hond.
  • Blijf je lang stilstaan op dezelfde plek? Dit bouwt spanning op. Merk je dat je hond zich niet prettig voelt? Ga dan even een stukje lopen of zoek een rustige plek op. Zo voorkom je spanning.
  • Niet alle honden kunnen hun eigen grenzen bewaken. Indien het warm weer wordt is veel rennen dan ook zeer onverstandig. Houd hier rekening mee en pas de inspanning van je hond aan op de weersomstandigheden.
  • Onder het motto "voorkomen is beter dan genezen" is het verstandig om tijdig te handelen als je ziet dat er spanning ontstaat bij je hond. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen hond. Let dus goed op je hond. Indien er, om wat voor reden dan ook, irritatie ontstaat bij je hond zorg er dan voor dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Haal je hond, op rustige wijze, weg uit de situatie. Denk hierbij altijd om je eigen veiligheid. 

LET OP! DEELNAME AAN PETPRET’S “BARK IN THE PARK” IS OP EIGEN RISICO. VANUIT DE ORGANISATIE ZIJN ALLE MIDDELEN INGEZET OM CALAMITEITEN TE VOORKOMEN. DE ORGANISATIE IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR CALAMITEITEN VOOR, TIJDENS EN NA HET EVENEMENT.

Route / adres

Adres
Kasteel Groeneveld:
Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Het evenement vindt plaats in de binnentuin van het Kasteel.

Per autovanaf de A1 (Amersfoort – Amsterdam): afslag Baarn-Noord / Soest (afrit 10).  Op de N221 richting Baarn/Soest bij rotonde afslag naar Kasteel Groeneveld.

Per openbaar vervoer: vanaf NS station Hilversum, zie 9292.nl; vanaf NS station Baarnongeveer een half uur lopen. Op het station zijn fietsen te huur.

Veelgestelde vragen

De meeste informatie is te vinden op de website. Heb je na het lezen van de informatie toch nog een vraag? Stuur dan gerust een mail naar info@petpret.nl. We helpen je graag

Hoe bestel ik mijn tickets voor Bark in the Park?

Klik boven aan de pagina (of hier) op bestel je tickets hier. Je wordt nu doorverwezen naar de ticketservice. Hier kun je een aantal keuzes maken.

LET OP: Bark in the Park kent twee verschillende themadagen genaamd ‘Vive la Frenchie!’ voor Franse/Engelse bulldogs, mopsen en Boston terriers en ‘Dogtastic!’ voor álle hondenrassen/kruisingen.
Zorg dat je tickets aanschaft voor de juiste themadag. Geld teruggave na aanschaf van de tickets is helaas niet mogelijk. Het is eventueel wel mogelijk om je tickets door te verkopen indien deze nog niet gebruikt zijn. 

Opties:

- Online tickets Bark in the Park, ‘Vive la Frenchie!’ €7,95*
Dit ticket geeft toegang tot Bark in the Park, ‘Vive la Frenchie!’, voor Franse/Engelse bulldogs, Boston terriers en mopshonden. Kruisingen van bovenstaande rassen zijn ook toegestaan.

- Online tickets Bark in the Park, ‘Dogtastic!’ €7,95*
Dit ticket geeft toegang tot Bark in the Park, ‘Dogtastic!’, voor álle hondenrassen en kruisingen.

- Passe-partout tickets €15,00* (Let op: uitsluitend mogelijk voor bezoekers van ‘Vive la Frenchie!’)
Toegang tot Bark in the Park, ‘Vive la Frenchie!’ en ‘Dogtastic!’ 

- Kinderen tot 10 jaar zijn gratis, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.

- Parkeren op P1, P2 en P3 is ook gratis, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.

*exclusief administratiekosten online ticket verkoop

Kies je ticket voor het juiste aantal personen en honden. Je kunt nu de betaling afronden. Na het afronden van de betaling ontvang je een mail met je tickets. De unieke code op je tickets wordt eenmalig uitgegeven. Kopiëren is niet mogelijk/toegestaan. Heb je na enkele uren nog geen mail ontvangen? Stuur dan even mail naar info@petpret.nl.

Kan ik pinnen tijdens Bark in the Park?

Bij sommige stands is pinnen mogelijk, maar het grootste gedeelte betreft contante betalingen. 

Ik heb een Franse bulldog en een labrador. Kan ik met beide honden naar ‘Vive la Frenchie!’?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. 'Vive la Frenchie!' Is uitsluitend bedoeld voor Franse/Engelse bulldogs, Boston terriers en mopshonden en of kruisingen hiervan. Uiteraard zijn jullie wel van harte welkom tijdens ‘Dogtastic!’.

Ik kom uit Belgie en wil graag tickets bestellen. Kan dat?

Ja dat kan. Ons ticket systeem is ook ingesteld op bezoekers uit het buitenland.

Is Bark in the Park toegankelijk voor minder validen?

Ja zeker. Minder validen kunnen parkeren op de gereserveerde parkeerplaatsen. Zowel de binnentuin als het park zijn goed begaanbaar voor minder validen, rolstoelen, hondenkarren en kinderwagens.

Hoe kan ik meedoen met de winacties of met Hollands Next Topdog?

Via de vernieuwde facebookpagina van Bark in the Park kun je meedoen met onze winacties. Daar worden tevens de winnaars bekend gemaakt. De spelregels voor Hollands Next Topdog kun je vinden via deze link.

Ik heb interesse om als standhouder aanwezig te zijn tijdens Bark in the Park. Is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Via info@petpret.nl kunt meer informatie krijgen over de kosten hiervan. We kijken uit naar een prettige samenwerking.

Ik heb interesse om een demonstratie en/of workshop te verzorgen. Is dat mogelijk?

Ja, dit is mogelijk in overleg. We verzoeken u om contact op te nemen via info@petpret.nl. Wilt u een workshop geven? In dat geval hebben we een leuke actie. Indien u een workshop verzorgt bieden wij u een gratis stand aan.