i
Koop je tickets

Praktische informatie Bark in the Park 2024

Praktische informatie Bark in the Park 2024

Openingstijden

Prijzen

Early bird tickets:

Reguliere tickets:

Kinderen tot 6 jaar, honden en parkeren:

Let op! In 2024 is het enkel mogelijk om online tickets aan te schaffen. Ook op de dag zelf is dit mogelijk.

Plattegrond 1 juni

Plattegrond 2 juni


Honden

Honden zijn uiteraard van harte welkom! Wel dienen ze in het gehele park aangelijnd te zijn. Voor het loslaten van je hond kun je terecht bij de daarvoor ingerichte losloopvelden. Indien je hond zijn of haar behoefte doet in het park, ruim dit dan zelf even op.

Kinderen

Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken tijdens Bark in the Park. Er is zelfs een speciaal eiland voor de kinderen, Adventure Island! Tijdens Bark in the Park zijn er naast de mogelijkheden van het park veel activiteiten gepland. Deze vind je in het programma. Naast de entree vind je een overkapping waar je een bolderwagen kunt lenen of een loopfietsje (op basis van beschikbaarheid).

Betalingen

De meeste standhouders bieden pinnen aan als mogelijkheid, maar er zijn ook standhouders waarbij enkel contante betalingen mogelijk zijn.

Toegankelijkheid terrein

Bloemenpark Appeltern bestaat uit een groot park waar verschillende paden liggen. Het gehele park is rolstoelvriendelijk ingericht en heeft voldoende zitplekken. Voor mindervaliden zijn er speciale toiletten en parkeerplaatsen. Bij aankomst kun je aangeven dat je mindervalide bent. Het personeel zal je dan begeleiden naar de gereserveerde parkeerplaatsen.

Bloemenpark Appeltern heeft enkele rolstoelen in bezit (op basis van beschikbaar, niet te reserveren) die je gratis kunt gebruiken. Je kunt deze de hele dag met een euromunt gebruiken. Aan het einde van het de dag krijg je je muntje terug.

EHBO

Bij eventuele calamiteiten kun je terecht bij de EHBO-post. Deze is te vinden bij de entree van het hoofdterrein en op het Adventure Island. Voor eventuele calamiteiten met de hond kun je terecht de dienstdoende dierenarts. Bij twijfel kun je te allen tijde het personeel van Bark in the Park vragen voor advies.

Opladen

Bloemenpark Appeltern heeft twee laadpalen op de parkeerplaats om je auto op te laden. Je kunt er je auto opladen en contactloos betalen met alle laadpassen. De oplaadpaal is geschikt voor alle oplaadstekkers. Daarnaast zijn er ook oplaadpunten voor je elektrische fiets.

Overnachten

Wil je beide dagen bijwonen of kom je van ver? In dat geval zou je een overnachting in de nabije omgeving van het evenement kunnen overwegen. We hebben wat opties voor je gevonden waar je ook met je hond terecht kunt:

Route naar het evenement

Bark in the Park zal plaats vinden bij Bloemenpark Appeltern. Het adres is:

Bloemepark Appeltern
Walstraat 2a
6629 AD Appeltern

Per auto:
Het kan zijn dat je navigatiesysteem bij de poort van accommodatie ‘Wintertuin’ aangeeft dat je je bestemming hebt bereikt. Je dient echter dan nog iets verder te rijden met deze poort aan je rechterhand. Zo’n 200 meter verder vind je het parkeerterrein.

Per openbaar vervoer:
Treinvertrektijden kun je opvragen via OV Reisinformatie tel. 0900-9292 (€0,50 p.m) of je plant jouw reis online via 9292.Je kunt met de trein naar treinstation Tiel reizen, vanaf hier is het mogelijk om bus #42 naar Busstation Druten te nemen. Vanaf Busstation Druten is het mogelijk een taxi te bellen of een haltetaxi te bestellen.
Dit is een deeltaxi op bestelling die rijdt binnen een straal van een half uur vanaf een bushalte of treinstation. De haltetaxi dien je ten minste een uur voor vertrek te reserveren via de app of website van 9292 of op telnr. 085-004 6 699 (lokaal tarief). De haltetaxi stopt tegenover de ingang van Appeltern Aventure Gardens. Het tarief bestaat uit een opstaptarief van € 2,16 + € 0,38 per kilometer + servicekosten e-ticket. Let op: de haltenaam is “Informatietuinen”.

Algemene bezoekersvoorwaarden