i
Koop je tickets

Pranadogs Consultancy

Pranadogs Consultancy 1
Pranadogs Consultancy 2
Pranadogs Consultancy 3

Exclusieve Bark in the Park-aanbieding

t/m 4 Juni €10,- korting op alle consulten.
Of dit nu gedragsconsulten zijn of sportconsulten.
(groepslessen uitgesloten)
Geen limiet! Boek jij direct 5 consulten in dan krijg je per consult €10,- korting. De consulten mogen later plaats vinden, maar dienen voor 10 Juni ingepland te zijn bij Pranadogs. Ook kun je kiezen voor de set van 3 consulten met €10 extra korting.

Adresgegevens

Productomschrijving

Pranadogs Consultancy staat voor hond en baas begeleiding vanuit een kalme gemoedstoestand.

Ben jij soms gestrest, heb je angsten, ad(h)d, of ben je hoog gevoelig en vind je het lastig om je hond te begrijpen of op te voeden? Vaak zijn groepslessen dan ook niet zo fijn en raak je snel gefrustreerd.
Doet jouw hond iets wat je niet kunt plaatsen en heb je het idee dat dat wel eens met jou te maken kan hebben?
Of zou je gewoon graag fijner willen wandelen met je hond?

Door mijn jarenlange ervaring als Yogadocente en hondentrainer/gedragstherapeute kan ik zowel de baas als hond begeleiden met op maat gemaakte consulten. Consult sets kun je zelf samenstellen. Bijvoorbeeld: gedragsconsult, sportconsult, mindsetconsult.

Ook ga ik in op de behoeftes van de hond! Welk ras of kruising je ook hebt, elke hond verdiend een activiteit/sport/samenwerking met zijn baas. Boek je bij mij een Canicross, steppen met hond, mush of bosbehendigheid/speur consult dan kijk ik ook naar het gedrag van de hond en kan ik je hier een goed advies voor geven.

via info@pranadogs.nl of 0630035638 kun je gratis vrijblijvend een bel afspraak inplannen.