i
Koop je tickets

MPAWER

Exclusieve Bark in the Park-aanbieding

MPAWER-BOX t.w.v. €100

Adresgegevens

Productomschrijving

mPawer | Applicatie voor huisdieren
Welkom bij mPawer, de plek voor dierenliefhebbers! Bij ons staat het welzijn van jouw huisdier op de eerste plaats en daarom bieden we een allesomvattend platform waar je terecht kunt voor de beste zorg, professionele hulp en het vinden van jouw perfecte huisdier.

Maar mPawer is meer dan alleen een platform. We hebben een bruisende community waar dierenliefhebbers samenkomen om tips en advies te delen, inspiratie op te doen en foto’s van hun dierbaarste vriend te delen. En als je op zoek bent naar een huisdier, dan is ons platform met adoptiedieren precies wat je nodig hebt! Onze unieke “tinder view” maakt het vinden van de perfecte match leuk en gemakkelijk.

Bij mPawer geloven we dat alle dieren de kans moeten krijgen op een gelukkig leven. Daarom zamelen we donaties in om asielen te ondersteunen bij het bieden van de beste zorg en aandacht aan deze dieren. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van dieren in nood en we danken onze gebruikers voor hun steun aan deze belangrijke missie. Door gebruik te maken van ons platform help je niet alleen jouw eigen huisdier, maar ook andere dieren die onze hulp nodig hebben!

We werken nauw samen met verschillende professionals in de dierenwereld om ervoor te zorgen dat onze gebruikers altijd toegang hebben tot de best mogelijke zorg en diensten.

Bij mPawer zijn we gepassioneerd over het verbeteren van het leven van dieren en geloven we in een wereld waarin dierenwelzijn centraal staat en het bieden van de best mogelijke zorg. We willen bijdragen aan een beter leven voor onze Beestige vrienden en we kunnen niet wachten om jou te laten zien hoe wij dat doen!
Download onze app of neem contact met ons op om de wereld van mPawer te ontdekken.