i
Koop je tickets

Holland’s Top Dog

Holland’s Top Dog

Is jouw hond de mooiste, liefste, grappigste hond van Nederland en verdient jouw hond dé titel Holland’s Top Dog 2023?

Wat kun je winnen?

Ook dit jaar hebben wij weer te gekke prijzen. De winnaar krijgt:

Nummer 2 wint 30 euro shoptegoed en een zilveren medaille, en de nummer 3 wint 20 euro shoptegoed en een bronzen medaille.

Hoe doe je mee?

Via onze Facebook-pagina kun je je hond opgeven onder de post over Holland Top Dog 2003. Deze actie is inmiddels gestart. Je kunt je hond hier opgeven tot 28 mei.

Om mee te kunnen doen aan Holland’s Top Dog dien je in bezit te zijn van een online ticket en op tijd aanwezig te zijn voor de livefinale tijdens Bark in the Park. Deze zal starten om 12.15 uur.

Heeft jouw hond al eerder finale gestaan? Dan is deelname helaas niet meer mogelijk.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

We kiezen tien finalisten per themadag. De eerste vijf finalisten zijn de vijf met de meeste stemmen. Wil je zeker zijn dat je kans maakt, verzamel dan zoveel mogelijk stemmen. De overige vijf mysteryfinalisten worden achter de schermen gekozen. Je maakt dus ook kans als je maar één stem hebt!

Als de wedstrijd begint, roepen we 5 mysteryfinalisten op. Je hoort dan dus of je ook in de finale zit.

De tien finalisten strijden voor de top 5. De top 5 zal het spel Temptation Weiland spelen. Wie-o-wie wint deze spannende strijd, de felbegeerde titel, de gouden beker en medaille, het shoptegoed van 40 euro en de eeuwige roem? Geef je snel op en win!