i
Koop je tickets

Caliberate

Exclusieve Bark in the Park-aanbieding

Maak een afspraak op 5 of 6 juni voor een natuurgeneeskundig consult en ontvang 15% korting.

Adresgegevens

Ravenstraat 98
1697 KR Schellinkhout
Nederland
06-49072005

Productomschrijving

Ik ben Nienke Reede, eigenaresse van Dierenpraktijk Caliberate met een grote passie voor dieren! Ik ben Veterinair Natuurgeneeskundige met aanvullende therapieën. Op dit moment ben ik tevens nog in opleiding tot osteopaat voor dieren (I.C.R.E.O). Naast natuurgeneeskundige voor dieren ben ik ook Humaan Optometrist en ben dus opgeleid in het uitvoeren van oogonderzoeken en het opsporen van oogafwijkingen en aandoeningen.

Mijn twee studies komen samen in mijn bedrijf, ik heb een grote interesse in oogproblemen bij dieren. Oogproblemen zijn vaak complex en staan in verbinding met andere lichamelijke aandoeningen, denk aan de ziekte van Cushing, darmproblemen, verzwakte afweer of auto-immuunziekte. Indien nodig werk ik daarom ook graag samen met de behandelend dierenarts.

Naast oogproblemen behandel ik ook regelmatig honden met bewegingsproblemen, huidproblemen, darmproblemen, allergie, luchtwegproblemen of ouderdomsklachten. Ook met andere klachten of aandoeningen is uw dier van harte welkom bij Dierenpraktijk Caliberate.