i
Koop je tickets

Nieuwe locatie! Bloemenpark Appeltern

Nieuwe locatie! Bloemenpark Appeltern

Bark in the Park is wederom uit zijn jasje gegroeid! Iets wat wij nooit hadden verwacht, maar wel over hebben gedroomd. Om die reden zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie, Bloemenpark Appeltern. Een unieke locatie met meer mogelijkheden en nóg meer genieten!

Bark in the Park is ontstaan vanuit hobby, maar inmiddels een tweedaags, snel groeiend en zeer succesvol evenement. Het doel van Bark in the Park was en is mensen samen brengen met dezelfde voorliefde voor de meest waardevolle dieren op aarde, hun hond(en), en om de bezoeker een uniek dagje uit aan te bieden. We zijn dan ook enorm blij en trots om te zien dat dit doel bij elke editie ruimschoots wordt bereikt.

We gingen van de Soesterduinen, naar het Erkemeder hondenstrand, toen naar Kasteel Groeneveld en nu naar een nieuwe locatie namelijk het prachtige Bloemenpark Appeltern. Een uniek park wat niet alleen perfect past bij onze naam, maar waar we ook meer mogelijkheden hebben om de vele ideeën die we nog hebben voor Bark in the Park verder uit te breiden.
Bark in the Park is hét evenement waar alles binnen de hondenwereld samen komt. Van demonstraties tot lezingen, van workshops tot genieten van een heerlijke wandeling door het bloemenpark, van andere hondenliefhebbers ontmoeten tot shoppen, bij Bark in the Park vind je het allemaal!

Bloemenpark Appeltern biedt zowel binnen als buiten meer mogelijkheden en het park zal dan ook optimaal benut worden. Een unieke bijkomstigheid is het Adventure Island, een heel eiland speciaal voor kinderen. Hier kunnen de kinderen helemaal los gaan op het springkussen, de vele natuurlijke speeltoestellen, het bamboe doolhof en kunnen zij genieten van de nieuwe kinderactiviteiten zoals het maken van een vogelhuisje en het theater.

We zien jullie dan ook graag terug op de nieuwe locatie en kunnen niet wachten om al het moois wat het park te bieden heeft met jullie en jullie hond(en) te delen.