Een hondsdolle dag!

Deze website wordt vernieuwd. Vanaf 1 maart vind je hier onder andere de kaartverkoop voor (de twee themadagen van) Bark in the Park 2020. Ook de standhouders kunnen dan hier informatie vinden. Op zondag 31 mei (1e Pinksterdag) themadag Vive la Frenchie! (Franse bulldogs), en op maandag 1 juni (2e Pinksterdag) themadag 'Dogtastic!' (alle rassen en kruisingen).

Dat kan tijdens Bark in the Park op themadag ‘Vive la Frenchie!’ of tijdens ‘Dogtastic!’. Bark in the Park is hét hondenevenement waar je samen met je hond deel kunt nemen aan leuke workshops, speelmaatjes kunt ontmoeten, heerlijk kunt shoppen voor je hond, spectaculaire demonstraties kunt bekijken, je hond op de foto kunt laten zetten en nog veel meer.

Heb je nog geen hond, maar oriënteer je je op de aanschaf van een hond? Ook dan is Bark in the Park het juiste adres. Met of zonder hond, gediplomeerde instructeurs, dierenartsen en gedragsdeskundigen staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Ook in 2019 hebben we weer nieuwe demonstraties, workshops en stands dus zorg dat je erbij bent!

BarkinthePark-Poster

Programma

Zaterdag 17 Augustus

header themadag vlf

THEMADAG VIVE LA FRENCHIE!

Franse / Engelse Bulldogs

Zondag 18 Augustus

header themadag dogt

THEMADAG DOGTASTIC!

Álle hondenrassen

Recencies Bezoekers

" Uiteraard zijn wij (ik met mijn lieve Oscar) ook al twee keer geweest. Het was geweldig! Erg goed georganiseerd. Overzichtelijk en gezellig. Leuk om langs de kraampjes te lopen, maar ook prettig dat honden los konden lopen op bepaalde stukken."

" Wij waren er ook beide jaren bij! En het was erg leuk!! Als we dit jaar weer kunnen zijn we zeker weer van de partij hoor!!!! "

" In 2016 voor het eerst geweest, wij hebben genoten van alle activiteiten die er te doen waren. Veel dingen gekocht voor toen onze pup ollie. Een tuigje, koelingsmat, sleutelhangers, urn voor onze vorige bull, stickers, foto's laten maken van ollie en van ollie en zijn tante boo. Ollie mocht zelf een hertengewei uitzoeken en is daar nu nog op aan het kauwen. Een evenement wat je niet mag missen met je bull. Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij. "

" My lovely french ladies en ik zijn zowel in 2015 als 2016 geweest. Allebei de keren ongelooflijk genoten van het geweldig goed georganiseerd evenement. Beide locaties waren prima, hoewel ik persoonlijk een voorkeur voor Kasteel Groeneveld te Baarn heb. Het is geweldig leuk zoveel Franse bulldogs bij elkaar te zien met in hun kielzog hun trotse baasjes. Wij zijn in 2017 zeer zeker weer van de partij! "

" Wij waren er in 2015 bij met onze 2 meiden en heer, supergezellig gehad en heel leuk die recordpoging! Afgelopen jaar waren we er zonder onze Pebbles die in december stierf. Ik vond het dit jaar nog leuker dan het jaar ervoor. Met Isa agility gedaan en van de tekenaar genoten die prachtige prenten maakte van baas en bull. En onze twee goudklompjes getrouwd natuurlijk. Leuke spullen gekocht en als aandenken aan Pebbles een mooi tuindoek laten maken. Wij vonden het een heerlijke dag! "

Impressie

Hoofdsponsor