Holland Next Topdog 2018

Is jouw hond de mooiste, liefste, grappigste hond van Nederland en verdiend jouw hond de titel Hollands Next Topdog 2018? Doe dan snel mee en win te gekke prijzen!
Ook in 2018 zijn wij op beide themadagen op zoek naar Hollands Next Topdog 2018. Zowel tijdens Vive la Frenchie! als tijdens Dogtastic! zal er middels een spannende finale live een winnaar worden gekozen uit 10 finalisten.

Bark in the Park - Holland next Topdog!

Dit jaar hebben wij weer te gekke prijzen waaronder een unieke prijs die we eenmalig weg mogen geven.

Wat kun je winnen?
- De nummer 1 wint gratis tickets voor de exclusieve voorpremière van de nieuwe film Showdogs. Samen met je hond mag je op de rode loper tussen de bn-ers om vervolgens deze film samen als eerste te bekijken. Hoe gaaf is dat?
- €75,- Shoptegoed vrij te besteden tijdens Bark in the Park
- De beker van Hollands Next Topdog 2018
- Een plek op de wall of fame

Nummer 2
- Gratis tickets voor de film Showdogs
- €50,- Shoptegoed vrij te besteden tijdens Bark in the Park

Nummer 3
- Gratis tickets voor de film Showdogs
- €25,- Shoptegoed vrij te besteden tijdens Bark in the Park

Hoe doe je mee?
LIKE de vernieuwde pagina van Bark in the Park - NL . Post een foto van jouw viervoeter in een reactie op de post van Hollands Next Topdog, vertel ons welke dag je mee wilt doen en waarom jouw hond deze titel verdiend.

Finale Hollands Next Topdog
Zowel tijdens themadag Vive la Frenchie! als tijdens Dogtastic! kiezen we een top 3. Deze top 3 wordt live, tijdens het evenement, gekozen uit 10 finalisten tijdens de spannende finale van Hollands Next Topdog 2018.

Hoe worden de 10 finalisten gekozen?
- De eerste 5 finalisten zullen online bekend worden door middel van een online strijd met de meeste likes voor hun foto.
- De overige 5 finalisten worden pas op de dag zelf bekend gemaakt en zijn dus nog een verassing.
Op het terrein van Bark in the Park zal een wand worden geplaatst met daarop de 10 foto’s van de 10 finalisten van Hollands Next Topdog. Zie je dus de foto van jouw hond op deze wand bij binnenkomst? Dan zit jouw hond in de finale en strijd jouw hond mee voor die felbegeerde titel Hollands Next Topdog 2018.

Let op: Om mee te kunnen doen aan Hollands Next Topdog dien je in bezit te zijn van een online ticket en op tijd aanwezig te zijn voor de finale tijdens Bark in the Park.

Wall of Fame 2017

Winnaar

Themadag Vive la Frenchie!

Winnaar

Themadag Dogtastic!